Myynti (09) 6941701 myynti@himasali.com

Juhlatilat Helsinki – Tilausravintola Helsinki – Hääpaikat Helsinki

juhlatila helsinki - Juhlatilat Helsinki – Tilausravintola Helsinki – Hääpaikat Helsinki

Tilausravintola Helsinki – Juhlatila Helsinki

icon - Juhlatilat Helsinki – Tilausravintola Helsinki – Hääpaikat Helsinki

Hima & Salin uniikki juhlatila Helsingissä on lähes kymmenen metriä korkea sali vanhassa tehdassalissa. Upea tilausravintola Helsingissä yhdessä keittiömme loihtimien herkkujen kanssa tekee Hima & Salista ideaalin paikan moneen juhlaan.

Olipa haussa hääpaikka Helsingissä tai suunnitelmissa esim. aamiaispalaveri, karonkka, pikkujoulut, osakunnan vuosijuhla, syntymäpäiväjuhla, muistotilaisuus tai vaikka lapsen nimijuhla on Hima & Sali mainio juhlatila Helsingissä juuri sinulle.

Alla lisätietoja tilaa koskien.

KL

Henkilömäärä:

icon - Juhlatilat Helsinki – Tilausravintola Helsinki – Hääpaikat Helsinki

Juhlasalissamme istuva tai buffet illallinen voidaan kattaa enimmillään noin 180 hengelle, riippuen paljonko tilaa tarvitaan muuta ohjelmaa varten. Kahvilapuoli mukaanlukien voi tiloissamme järjestää jopa 250 hengen tilaisuuksia. Pienemmissä tilaisuuksissa voidaan käyttää vain osaa Salista tai varata tila vaikkapa kahvilan puolelta. Juhlatilamme Helsingissä sopii siis kaiken kokoisille ryhmille.

Tilaisuuden ajankohta:

icon - Juhlatilat Helsinki – Tilausravintola Helsinki – Hääpaikat Helsinki

Arkisin Salissa tarjoillaan lounas klo 11.00-14.30, mikä asettaa rajoituksia koskien tilan arkikäyttöä. Viikonloppuisin ravintolan aukioloajat eivät rajoita tilaisuuden aloitus- ja päätösajankohtaa.
Juhla voi kestää enintään klo 02.00 saakka. Tilaisuuden kokonaiskeston suositus on max 8 tuntia ja aikataulu sovitaan tapauskohtaisesti.

Tarjoilut:

icon - Juhlatilat Helsinki – Tilausravintola Helsinki – Hääpaikat Helsinki

Juhlatila sali on ravintolan anniskelualuetta, joten omia juomia ei voi tilaan tuoda. Myös kaikki ruuat ja kakut tilataan meiltä. Ehdotuksiamme erilaisista menuista löytyy Menuehdotelmat-valikosta. Kuuntelemme mielellämme myös toiveita tarjoiluja koskien, näin varmistamme tilaisuuden teemaan ja luonteeseen parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Tarjoukset:

icon - Juhlatilat Helsinki – Tilausravintola Helsinki – Hääpaikat Helsinki

Lähetä tarjouspyyntösi alta löytyvällä tarjouspyyntölomakkeella. Voit myös soittaa numeroon 09-6941701. Myyntimme puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9.00-15.00. Muina aikoina toivomme yhteydenottoa sähköpostitse.

 

Tervetuloa myös paikanpäälle katsomaan upeaa tilaamme!

Mikäli olet järjestämässä vielä isommat puitteet vaativaa tilaisuutta, Kaapelitehtaan muita tiloja voi tiedustella sähköpostitse myynti@kaapelitehdas.fi. Hima & Sali Catering – Pitopalvelu  hoitaa tarjoilut myös muihin osoitteisiin Kaapelilla ja Kaapelin ulkopuolella.

Toivotamme teidät tervetulleiksi todistamaan upeat juhlatilat Helsingissä. Jos haussanne on hääpaikka Helsingissä, rippijuhlat tai vaikkapa synttärit, ovat tilamme tarpeisiinne varmasti tarpeeksi tyylikkäät. Ota rohkeasti yhteyttä!